Vraag & antwoord

Alle veelgestelde vragen onder elkaar

Als je als onderwijsprofessional geïnteresseerd bent in het volgen van een training, of meer informatie wil, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden passend bij jouw situatie. 

Module 1 en 2 bevatten basisinformatie over de jongere. Module 1 helpt inzicht te geven of de jongere op het juiste onderwijsniveau zit en hoeveel moeite onderwijs volgen op dit niveau kost. Module 2 geeft informatie over de persoonlijkheid en affiniteiten van de jongere. De modules samen leggen dus de basis. Vervolgens kan dit nog uitgebreid worden met de extra modules. Of je deze inzet, is afhankelijk van de vraag van de jongere. 

In enkele gevallen wordt module 1 niet ingezet, dit behoort dus wel tot de mogelijkheden.

Uiteraard leer je hier als professional meer over  in de basistraining. 

De Talentwijzer modules werken met normgroepen om delen van de resultaten tegen af te zetten. De normgroepen zijn afgestemd op leeftijd, opleidingsniveau en geslacht. 

Daarnaast zijn de vragen op het gebied van voorkeuren en interesses afgestemd op de profielen en onderwijsrichtingen per opleidingsniveau

Alle Talentwijzer trainingen zijn ook online te volgen. Dit doen we in kleine groepen en stemmen we zo veel mogelijk af op jouw wensen.

Echter is voor teamontwikkeling wel een duidelijke voorkeur voor fysieke samenkomst. Uiteraard met inachtneming van de corona regelementen die op het moment van de teamsessie gelden.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!
Lidy Tegenbosch
Onderwijsadviseur
Testcode invoeren