Teamontwikkeling
MTO Talentmodel
Communicatie
Teambuilding
Effectief samenwerken
 

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

€Maatwerk
Training:
Online assessment voor leerkrachten en onderwijsprofessionals

Over deze training

Is de dynamiek in jouw team een uitdaging? Of ben je klaar met onderhuidse conflicten in het team en toe aan meer openheid? 

  • Krachtige teamsessie om te werken aan onderling vertrouwen en openheid. Resultaat: meer plezier èn rendement
  • Inzicht in wie jij bent en in wie jouw teamleden zijn maakt samenwerken leuker en veel effectiever!
  • Onderlinge communicatie en samenwerking verbeteren aanzienlijk waardoor er meer ruimte ontstaat voor focus op resultaat en effect

Voor wie

Docenten, mentoren, zorgcoördinatoren, coaches of schoolpsychologen.

Inschrijven Teamontwikkeling

Samenvatting

MTO Talentmodel

Door de samenhang tussen mens, team en organisatie zichtbaar te maken creëren we duurzaamheid, wendbaarheid en weerbaarheid. Resultaatgericht door alle lagen van een organisatie heen.

Communicatie

De samenwerking versterken door soepele, effectieve onderlinge communicatie. Dat begint bij (beter) inzicht krijgen in jezelf, het (beter) begrijpen van de ander en de dynamiek hiertussen snappen.

Teambuilding

Samenwerking gaat over enthousiasme, inspiratie en energie. Maar ook over botsingen, conflicten en allergieën. Elementen die een samenwerking kunnen laten excelleren en kunnen ontwrichten. Teambuilding gaat over inzicht in de dynamiek binnen het team en daarmee ook over optimaal samenwerken.

Effectief samenwerken

Dit onderdeel zorgt voor bewustzijn ten aanzien van ieders talenten, valkuilen, uitdagingen en teamrollen. Men krijgt inzicht in hoe men elkaar kan aanvullen en benutten op basis van de aanwezige kwaliteiten.

Testcode invoeren