Assessment professional
Online assessment
Selectieassessment: de juiste match
Ontwikkelassessment: waardevol inzicht
Online leiderschapsassessment : jij en persoonlijk leiderschap
Online Coaching
Online assessment voor teams: benut verschillen
Online assessment voor leiderschap: je team
 

Assessment professional

Assessment professional

€Maatwerk

Over deze training

Aan de hand van een aantal online ingevulde vragenlijsten krijg je snel en eenvoudig een beeld van je kwaliteiten, competenties, drijfveren, valkuilen etc. De resultaten bieden je hulp bij en inzicht in je verdere ontwikkelmogelijkheden.

Is de dynamiek in jouw team een uitdaging? Het kan zoveel fijner en effectiever. Inzicht in wie jij bent & in wie jouw teamleden zijn maakt samenwerken gewoon leuker.

Ontdek de online assessments voor jou en/of je team!

Voor wie

Docenten, mentoren, zorgcoördinatoren, coaches of schoolpsychologen.
Onderwijsdeskundigen of psychologen met een eigen praktijk of bureau voor leerlingbegeleiding.

Inschrijven Online assessment Talentwijzer

 

 

 

Samenvatting

Online assessment
Selectieassessment: de juiste match

Jouw talenten, valkuilen en ontwikkelpotentieel worden naast vereiste functie-eisen gelegd. Er wordt gekeken welke rollen qua werk het beste bij jou aansluiten. We geven een advies ten aanzien van de match tussen jou en de functie.

Ontwikkelassessment: waardevol inzicht

Je krijgt een spiegel voorgehouden als het gaat om jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten, drijfveren, voorkeursstijlen. Dit assessment biedt een basis voor je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Online leiderschapsassessment : jij en persoonlijk leiderschap

Hoe komt jouw leiderschap optimaal tot zijn recht? Wat typeert jou in de wijze waarop je mensen stimuleert, enthousiasmeert en aanstuurt? Een online assessment voor leidinggevenden, maar ook voor mensen in niet-leidinggevende functies voor wie leiderschap een thema is in hun verdere groei.

Online Coaching

Wil jij het beste uit jezelf halen, op een laagdrempelige manier? Door met een druk op de knop contact te hebben met je online coach die je op scherp zet, uitdaagt en begeleidt op voor jouw belangrijke thema’s? Dan is een aantal online coaching sessies, ondersteund door de inzet van online persoonlijkheidsvragenlijsten, iets voor jou. Deze aanpak leent zich eveneens voor loopbaangerichte vragen.

Online assessment voor teams: benut verschillen

Spelen er issues binnen jullie team op het vlak van communicatie en/of samenwerking? Of verloopt de samenwerking prima, maar willen jullie bewuster gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Voor jou en je team biedt dit online assessment inzicht in jullie teamdynamiek; hoe kan een optimale samenwerking bereikt worden, hoe kan onderling begrip worden gecreëerd, waar liggen op teamniveau jullie kwaliteiten, hiaten, hoe kunnen jullie elkaar optimaal aanvullen en versterken.

Online assessment voor leiderschap: je team

Ben je als leidinggevende benieuwd welke kwaliteiten en rollen je in je team nodig hebt om binnen de organisatie het verschil te maken? Wil je een overzicht van de competenties, ontwikkelmogelijkheden en afbreukrisico’s van je medewerkers(s)? Dit online assessment biedt duidelijkheid ten aanzien van deze vragen, zodat je als leidinggevende met individuele medewerkers en met je team de juiste stappen kunt zetten.

Testcode invoeren